Semtest BVN – Liderul mondial in genetica la rasa Baltata

2244

Organizatia de I.A. BVN este liderul mondial al rasei Baltata, avand cea mai buna oferta in genetica, aspect ce le este bine cunoscut tuturor fermierilor din Romania.

Ca inima BVN bate romaneste trebuie sa se simta si nu numai sa se afirme, iar acest lucru cred ca l-au simtit majoritatea colaboratorilor nostri, majoritatea fermierilor, in cei 20 de ani de colaborare, avand cu siguranta in aceasta perioada la dispozitie cea mai buna oferta genetica in productia de vitei, lapte si carne.

Principiul nostru este unul simplu, dar adanc infipt in inimile noastre si el ne va ghida mai departe in viata ca organizatie, indiferent de cat de greu va fi:

  • Muncim cu responsabilitatea de lideri;
  • Punem suflet si stiinta pentru cea mai buna genetica;
  • Ramanem cu dragoste pentru cea mai iubita rasa – Baltata cu rosu, rasa mixta universala.

BVN a ajuns un Bun de Valoare Nationala, asigurand 20 de ani de stabilitate, siguranta, rezultate pentru crescatorii romani. Intr-o discutie cu domnul Banu Ion, editorialist si realizator de emisiuni, acesta imi spunea:

„Mi-e greu sa-mi imaginez ce ar fi insemnat sectorul bovin in Romania fara Semtest-BVN.”

Oferta genetica pentru fermieri
In anul 2017, din cererea de material seminal bovin, aproape 60% a fost produs in Romania, din taurii pe care colaboratorii nostri, fermieri si prestatori de I.A. au avut ocazia si bucuria sa-i vada la Parada Taurilor.

Diferenta de 40% constituie m.s.c. din import, ce a fost adus la cererea crescatorilor. Iata ca in Romania se gasesc tauri de cea mai inalta valoare genetica din rasele Baltata Simmental, Holstein Friza si din rasele de carne, astfel ca cererea de m.s.c. produs in Romania reprezinta cea mai mare pondere din total vanzare.

In calitate de Organizatie de I.A. cu responsabilitate fata de activitatea desfasurata, asiguram si distribuim la cerere m.s.c. produs in Romania si / sau import, de la orice rasa, taur solicitat de catre crescatorul de bovine din Romania.

Prin vanzarea de actiuni BVN catre fermierii romani, crescatori de vaci de elita din rasa Baltata, facem ca inimile noastre sa bata impreuna pentru BVN. De fapt, BVN inseamna Baltata Vaca Nepretuita si, pe aceasta baza, Semtest-BVN este o Organizatie a Crescatorilor de Vaci de Elita din Romania.

Iata, demonstram ca se poate, se poate lucra intr-o organizatie impreuna, se poate face performanta, iar atunci cand scopul este unul nobil, iar interesul unul comun, oamenii se unesc si ideile se armonizeaza, iar rezultatele apar si ele – acestea servesc tuturor, servesc progresului genetic.

Semtest-BVN este o Organizatie a Cres-catorilor de Vaci de Elita din Romania, un model de inspiratie pentru fermierii romani!