Despre noi

Revista RoZooTech este editata de SAB UNION MEDIA, respectiv aceiasi echipa care editeaza si RO.aliment  – revista specialistilor din industria alimentara de trei ani, publicatie care se bucura de cititori fideli care stiu ca accesand site-ul www.roaliment.ro, sau rasfoind revista vor fi la curent cu ceea ce este nou in industria alimentara.

Prin rubricile sale – Genetică, Sănătate, Nutriție, Echipemente, Managementul Fermei, Finanțări, Legislație – noua revista Ro.ZooTech se dorește a fi o sursă de informatie pentru fermierii și specialiștii din zootehnie pentru a descoperi noi produse oferite de furnizorii din zona de crestere a animalelor, fie ca vorbim de servicii sau produse pentru igiena, sanatate, nutritie.

Dacă vă propuneți să caștigați cota de piață și cât mai mulți potențiali clienți, prezentați fermierilor produsele și serviciile dumneavoastră, profitând de avantajele oferite de revista noastră.

RoZooTech s-a lansat în luna Apriie 2018 și reprezintă o alternativă modernă și de calitate pentru media zootehniei din România, atât pe print cât și online.

VEZI OFERTA APARITIE IN REVISTA PRINT DAR SI ONLINE AICI

Din portofoliu SAB UNION MEDIA:

  • revista RO.aliment din 2015 – http://www.roaliment.ro/ 
  • seminarul SINN – Siguranta.Igiena.Neconformitati.Nereguli | din 2017
  • EXPO-Conferinta “Produsul Romanesc” si premiile “Gustul Ales” – din 2016
  • Expo-Conferinta INGREDIENTS SHOW – din 2017
  • ESE – Etichetare.Siguranta.Etica – din 2016

Pentru informatii va rugam sa ne contactati la tel +4031 436 41 91, sau e-mail office@roaliment.ro.