Karpaten Meat Group, in parteneriat cu Agricover, a pregatit programul de finantare CREDITUL ANGUS ce va oferi tuturor fermierilor suport atat pentru achizitia de animale, cat si pentru acoperirea cheltuielilor curente din ferma (hrana, ingrijire medicala, utilitati…). Avantajele unui astfel de program aduc posibilitatea unei finantari rapide si sigure, cu rambursare flexibila.

Dorinta noastra principala este ca toti antreprenorii ce activeaza in domeniul acesta si detin ferme Angus sa construiasca impreuna viitorul acestui tip de business in Romania. Scopul nostru este unul comun. Ne dorim sa crestem nivelul de calitate al produsilor, cat mai multi fermieri crescatori de Angus sa se dezvolte iar in timp nu doar Europa de Vest dar la nivel mondial sa se vorbeasca despre Angus de Romania, asa cum acum se face referire la cel din Australia.

Karpaten_Meat_AngusPentru ca e important sa investim in genetica performanta, programul de finantare Angus vine cu propunerea achizitiei unui grup de bovine ce poate reprezenta fie un inceput promitator al unei ferme sau o crestere a efectivului de bovine:

• 30 de vitele si 1 taur Angus pentru reproductie sau 25 de juninci gestante, la o valoare a investitiei finantate pornind de la 66.000 euro

Iata oferta de creditare Agricover:

• se acorda simplu si rapid, fara birocratie

• formula de rambursare flexibila, scadentar corelat cu cash-flow-ul generat de valorificarea productiei, incasarea subventiei sau in functie de calendarul fatarilor

• finantare pe o durata de pana la 5 ani, cu posibilitate de gratie pentru primul an

• avans incepand cu 10%

• garantare cu animalele finantate si cu contractul de vanzare taurasi

logo_Karpaten_Meat1Desigur, datorita caracteristicilor specifice fiecarei afaceri, nu pentru toate se poate aplica aceeasi solutie de finantare. Tocmai acesta este motivul pentru care, varianta potrivita este stabilita de catre beneficiarul creditului, impreuna cu un reprezentant Karpaten Meat Group.

Numarul de capete, detalii privind genetica si varsta bovinelor si alte teme privind o achizitie sustenabila, vor fi discutate aplicat, de la caz la caz. Animalele dorite pot fi selectate individual din cadrul fermei din localitatea Marpod, judetul Sibiu, pe baza unei programari prealabile.